+48 531 092 924
Zaznacz stronę

Klauzula informacyjna RODO

Informujemy, że:
1. Administratorem Państwa danych osobowych jest FIRMA Seus Jan Mozyrko Iwiny (52-216) przy ul. Jaśminowej 23, NIP 8992466667, nr telefonu + 48 531 092 924, e-mail rodo@seus.pl (dalej jako „Administrator”);
2. Państwa dane będą przetwarzane w celu:
a) przygotowania i udzielenia odpowiedzi na Państwa zapytanie przesłane za pomocą formularza kontaktowego – z uwagi na okoliczność, iż przetwarzanie jest niezbędne do podjęcia działań na żądanie osoby, której dane dotyczą, przed zawarciem umowy (art. 6 ust. 1 lit. b RODO),
b) prowadzenia marketingu bezpośredniego – na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f RODO,
3. dane osobowe nie będą przekazywane innym odbiorcom;
4. Państwa dane osobowe będą przetwarzane:
a) przez okres prowadzenia korespondencji zainicjowanej zapytaniem przesłanym za pomocą formularza kontaktowego – do czasu jej zakończenia;
b) do czasu cofnięcia wyrażonej zgody bądź złożenia sprzeciwu wobec przetwarzania danych – w przypadkach przetwarzania Państwa danych osobowych na podstawie odrębnej zgody na prowadzenie działań marketingowych lub na podstawie wymienionej w art. 6 ust. 1 lit. e lub f RODO, w tym na potrzeby marketingu bezpośredniego;
5. podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale wymagane do przygotowania i udzielenia odpowiedzi na Państwa zapytanie przesłane za pomocą
formularza kontaktowego, przy czym niepodanie danych będzie skutkować niemożnością obsługi zapytania przez Administratora;
6. Administrator nie przetwarza Państwa danych osobowych przy użyciu narzędzi do zautomatyzowanego podejmowania decyzji, w tym profilowania;
7. przysługuje Państwu prawo do żądania od Administratora dostępu do Państwa danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania tych danych lub ich przeniesienia;
8. przysługuje Państwu prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania Państwa danych, a także prawo do cofnięcia wyrażonej zgody w dowolnym momencie, przy czym cofnięcie zgody pozostaje bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem;
9. w przypadku uznania, że przetwarzanie przez Administratora danych osobowych narusza przepisy RODO przysługuje Państwu prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego (tj. Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych).

Skontaktuj się z nami

Obowiązkowe

Siedziba agencji SEO SEUS Wrocław

 

Ul. Pieszycka 5a,

50-537 Wrocław

 

 

Dane agencji SEO 

Seus Jan Mozyrko

ul. Jaśminowa 23,

52-116 Iwiny

NIP: 899-246-66-67

Używamy plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość na naszej stronie. Więcej informacji o plikach cookie, z których korzystamy, lub o ich wyłączeniu znajdziesz w ustawieniach. Pamiętaj zawsze możesz je zmienić. Ustawienia

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close